När världen rasar (i alla fall min värld)

 
Hej på er!! Jag hoppas att allt är bra med er! Idag mår jag bra! Men igår trodde jag seriöst att min värld höll på att gå under. Det var första gången på vad vet jag, 100 år som jag var sjuk. Jag hade planerat att träna och göra en massa roligt men nej, det sket sig och jag blev så otroligt besviken när jag vaknar upp på söndagsmorgonen med magont för att sen sluta upp på toaletten för att tömma magen på mat som jag åt dagen innan. Det var inte mysigt, och det slutade inte där för detta hände ca 8 gånger till samma dag. Jag kan säga till er att om ni vill ha en komiker så kan jag kontakta er när jag är sjuk för asså min humor är så sköön. 
Charmig bild på mig efter ett hårt träningspass som jag kallar för "min mage är tom men den känner för att försöka tömma något som inte finns där i-träningspass". Svett och tårar krävs detta pass då. (Testa inte detta hemma)
 
Jag pallade inte göra någonting igår faktiskt och det var sjukt tråkigt då jag vet att jag behöver göra andra saker där att ligga och dö i sängen+ soffan inte låg på schemat. Men man fick ta det. Ville bli frisk så fort som möjligt och idag är jag "frisk" Om ett par timmar är jag klassad som frisk i alla fall. 
 
Anledningen till varför jag kanske tog det så hårt att jag blev sjuk igår var nog på grund av att det jag sagt innan att jag har andra saker planerat som träning, och träning för mig är viktigt just nu då jag har en tävling om en vecka och jag vill verkligen prestera bra, för det känns som att om jag har tränat en massa innan träningen och sedan går och blir sjuk och blir svag igen så har jag gjort det i onödan. Förstår ni??? Nu är jag dock ännu motiverad till att träna mer då jag måste "Catch up". 
 
Jaja, sluta tjata om träning josefine. Snart ska jag sova så att morgondagen kommer snabbare. För dåå.. Ska jag nämligen träna ;D 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback