Akira snart 6 månader

Hej på er! Tog lite bilder på fina akira för jag kom på att hon är ju snart 6 månader! Tiden går så snabbt!! Vi har haft henne i 4 månader och det har vart en rolig men tuff 4 månader haha! 
 
Jag kan inte säga till 100% men hon har nästan blivit rumsren, hon bits fortfarande och nu när hon har fått större och starkare tänder gör det dubbelt så ont :(, hon älskar att leta mat och hon älskar att vara ute! 

Tävling i Eskilstuna!

Hej på er! En otroligt trött jose är det som skriver just nu! Sedan i Lördags har jag vart supertrött och jag antar att tävlingen från i Lördags då tog slut på all min energi. Som sagt, i lördags så tävlade jag i Eskilstuna, vi gjorde bara mönster och det var jätteroligt.
 
 Dock så trodde jag hela tiden att jag skulle få hjärnsläpp då jag inte har gjort mönster på länge och det är liksom en färskvara! Jag slutade endå upp med en silvermedalj så jag är nöjd! När man väl står där på mattan så tänker man inte på något annat än det mönstret dem säger att du ska göra. 
 
Om två veckor åker jag och min syster till ljungby för att tävla i mönster och i sparring! 
 

Ny mobil

Nämen hej på er! Har webbutveckling just nu men det var inte det jag ville berätta, det som jag ville berätta var att jag har köpt en ny mobil :D för att min iphone fungerade helt enkelt inte längre så jag gick och köpte mig en samsung galaxy s6 haha! Är supernöjd!! 
 

När man är på myshumör