Max

 

Känslomässigt vrak

Hej på er!! Hoppas att allt är bra med er!! 
 
Om jag ska vara ärlig så kan jag säga att jag inte mår det bästa. Har faktiskt mått bättre än vad jag gör just nu. Jag kan tyvärr inte säga varför då jag inte ens vet själv varför jag mår såhär. Det är ganska sjukt då jag känner mig ganska nere och jag blir sur för varje liten grej som går fel, vet ni vad som är det bästa när man är så känslig som jag är just nu? jo, det är just att allt ska gå fel. Men jag vet att jag kommer gå över denna period för jag tänker inte låta den stanna. oh hell no
 
Jag har en massa saker som jag måste göra klart i skolan, har fått 2 F i 2 olika ämnen nu och jag hatar det med hela mitt hjärta, jag trodde verkligen att det gick bra men nej. Tydligen inte. Det suger verkligen men den enda jag kan skylla på är mig själv. Jag ska fixa det så det är lugnt. Mina läraren blev lite fundersamma över mina resultat. Jag har totalt 4?? prov efter lovet. Direkt efter det underbara lovet. Jag som inte ens ska vara hemma hälften av den tiden. Så himla underbart att det inte är sant. 
 
Förlåt för att detta inlägg blev lite negativt. Men som dem säger, livet är inte alltid en dans på rosor. Dem kanske inte ens säger så haha, men nu sa jag det. Det är verkligen inte det, och just nu vill jag bara gräva ner mig själv långt ner i jorden och bara gömma mig där en stund, eller så skulle det sitta fint med ett träningspass på ett par timmar. Har inte lust att sova heller. det suger det med. 
 
Bilden i mitten är en glädjefaktor just nu. Serigo min underbara bästa vän, tack för att du finns

Finaste Akira

Hej på er!! Idag så hade jag fysik prov som jag skrev om igår, det gick väl helt okej kan jag säga, och om ungefär en timme ska jag förbereda mig för taekwondo träning och det ska bli roligt! Dock har jag fortfarande en superjobbig träningsvärk på låren men det ska nog gå bra ändå!!
 
Nu ska jag fortsätta redigera bilder på akira som jag tog idag! Hon är så underbart gullig!! 

No time

Hej på er! Idag har nog vart den segaste dagen för mig på länge då jag la mig klockan 2 inatt och det var inte det smartaste som jag har gjort kan jag säga, jag tänker inte direkt göra om det igen då jag var typ heldöd under lektionernas gång och dessutom hjälpte det inte med att jag hade en enorm träningsvärk på låren vilket resulterade till att jag gick som en pingvin. 
 
Imorgon har jag fysikprov som jag vet att jag inte kommer klara, det är mitt fel egentligen så jag har ingen annan att skylla på kan man väl säga. Jag har helt enkelt inte motivationen till att plugga fysik och jag tycker inte att det är ett roligt ämne vilket gör så att man kanske prioriterar roligare saker istället för att plugga fysik. Förstår ni mig? 
 
Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa wattpad historier hehe. Försökte faktiskt plugga fysik idag men det gick inte så bra. 
 
// Bild från idag för ungefär 1 timme sen när jag skulle visa jennifer ett nytt sätt att träna på haha! 
 

Ny video uppe på min kanal!!

 

Gammal bild

Kolla vad jag hittade?! En gammal bild på mig när jag graderade för första gången! haha, gullig man är :D

Lever du josefine?

Det är en väldigt bra fråga haha!, jag har väldigt mycket att göra nu och jag hinner inte att blogga och när jag hinner då har jag inte riktigt lust att göra det heller. Blogg.se appen tycker jag är jättedålig så jag har inte lust att blogga därifrån heller. 
 
Min måndag började riktigt segt, jag hade ingen aning om vad jag höll på med utan jag gick där min hjärna sa att jag skulle gå. Kände mig lite förprogrammerad haha, att man liksom inte bestämmer själv om vad man håller på med. 
 
Jag och mina klasskompisar som jag har ett företag med nu, ett UF företag alltså. Vi har jobbat helt ok mycket med företaget efter skolan och under skoltid med att försöka förbättra vår produkt osv. Det ska bli jättekul att kunna gå på mässor osv och marknader. Träffa nytt folk och få en massa bra kontakter till framtiden!
 
 
Snart ska jag lägga mig i alla fall! Har mycket att göra imorgon då vi på företaget tex ska ha möte med vår rådgivare och jag har presentation, dessutom efter skolan har jag taekwondo och det tar seriöst upp hela min kväll. Eller ja, det känns så i alla fall. 
Godnatt på er!