Happy dog

 

Hair on point

Heeej! Hur mår ni? Jag mår bra! Imorgon ska jag fortsätta jobba :D Hoppas denna vecka blir bättre än förra haha! 
 
Idag kom Tim hem till mig för att träffa Akira och det var kul :)! Vi kollade på en jättekonstig film och sedan umgicks vi med Akira! 
 
Ha det så bra!
 

Christina Grimmie

Jag har för mig att jag började lyssna på denna fantastiska tjej för 6 år sedan. Själv kommer jag ihåg att jag lyssnade på henne jätteofta när jag var mindre och jag har följt hennes resa fram tills nu när hon avled. 
 
Christina hade haft en konser i Orlando och efter konserten så skulle hon signera skivor och då blev hon skjuten.
 
Det här var min favoritlåt från henne och jag kan nog fortfarande låten utantill.
 
Vila i frid Christina♥
 

Porcelain

 
Hittade en bra låt föresten! Det är inte normalt att jag hittar bra låtar just på youtube som inte riktigt är jättekända men denna är faktiskt bra!

Sommarkul

Hejsan på er!! Det har gått 6 dagar haha!, har vart riktigt dålig på att uppdatera och jag ska förklara varför.
 
När man har en valp och sommarjobbar från 11:30-16:30 så har man knappt tid att göra någonting för på morgonen tar jag hand om hunden och det kan variera från kl 5:00-10:00 på morgonen haha! Sen när jag kommer hem efter jobbet så tar jag hand om hunden igen tills sent på kvällen. Så jag hinner inte blogga eller göra något annat. 
 
Jag kan säga att ta hand om en valp + att sommarjobba och ta hand om 100+ barn är utmattande. Men! Jag klarar det. Än så länge! Sedan ramlade min mobil på golvet och displayen slutade fungera, men jag fixade den och nu fungerar väl den sesådär. Den fungerar meeen den gör lite som den vill ibland :( jaja! :)
Hoppas att ni mår bra och ha en trevlig fortsatt kväll!

Bilder på mig från graderingen

 

Har blivit sämre på att skriva

Som ni kanske märkt så lägger jag bara ut bilder ibland, och knappt någon text. Jag vet inte varför det är så. Kanske är för lat för att skriva till mina bilder och lägga lite kommentarer här och där för nu ser ni bara bilder men inte riktigt vet vad som har hänt och så. Ska försöka förbättra mig då jag själv vet att det kan bli ganska tråkigt att bara se bilder.
 
Idag har jag inte gjort mycket, har redigerat bilder, stannat hemma då någon måste ta hand om hunden, första gången på 1 vecka som jag har vaknat kl 8. Annars har jag fått vaknat myyycket tidigare pga hunden. Jag klagar inte! Jag är faktiskt nästan lite glad över det då jag alltid är seg av att vakna och nu har jag en anledning till att gå upp tidigare. 
 
Imorgon ska jag till skolan igen men det blir sista dagen för på torsdag är det skolavslutning och jag orkar inte gå haha! Nejdå men ni vet, hunden ;) Pappa fyller år imorgon & jag måste gå på någon utbildning angående mitt sommarjobb. wohooo :D
 
Ha det så bra!

Gnestadagen del 2

 

Gnestadagen del 1

Jag och jennifer åkte till Gnesta i Lördags för att kolla på Gnesta Taekwondos uppvisning som de hade!
De var superduktiga och vädret var perfekt! Efter uppvisningen så gick jag och mina kompisar till Dino och hade allmänt kul haha! Ni är bäst ^-^
Ha det bra!!

Kids Gradering

 

Jag ber om ursäkt men denna känns ganska sann!

Bild tage från milina.se
 
Ibland alltså haha!
 

Akira bits

Såhär kan det se ut när Akira inte har något annat att bita på!
Inget gick sönder 
9 Veckor

 

Grönt & Gult bälte!

Det var gradering igår och det gick faktiskt helt ok :) Jennifer fick 4.5/5 vilket är sjukt bra!! och jag fick 3.8/5. Är fortfarande nöjd då jag faktiskt lyckades göra armhävningar denna gång haha! 
 
Just nu sitter jag på akiras pall faktikst, har inte gjort ett inlägg om att vi har skaffat hund men det har vi! Det kanske var lite uppenbart då jag har lagt upp en massa bilder på hundar! Skriver mer om henne senare! Och det kommer också mer bilder på graderingen sen!
 
 
 

20 Frågor

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Jag har faktiskt ingen aning just nu om vad jag skulle döpa henne till :) Något unikt i alla fall!

2. Vilken var den senaste filmen du såg? ehhhhhh, tror det typ var hannah montana the movie hahahah! Fick någon konstig lust att kolla på den.

3. Hur uppvaktar man dig? Man är förståelig och visar att man bryr sig om mig.

4. Har du bra självförtroende? Idag har jag inte det då det är gradering, jag tror inte jag har det generellt men jag vill förbättra det.

5. Berätta något inte så många vet? Jag är singel

6. När var du riktigt stolt över dig själv? När jag bestämde mig för att göra saker som fick mig att må bra, även fast det kan ha vart jobbigt att vara tvungen att behöva gå vidare osv.

7. Beskriv ditt drömutseende.. Jag är väl nöjd med hur jag ser ut osv, klart man kan få bort lite onödigt fett på kroppen men inte mer än så.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till.. Min Pappa Ismo.

9. Någon du har kysst? Gabriel

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Det finns någonstans i huset haha

11. Den du senast sov över hos? Det var när jag var hos aurora!

 

12. Vem skrev du senast med på Facebook? Random tkd-people där Emma,William,ebba,dino,aurora, min syster och jag ingår.

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Jaaa!!

14. Vad väljer du, godis eller chips? Godis!

15. Har du instagram? sii!! Har typ 500 konton, nej faktiskt 4

16. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? båda är bra på så sätt att filmerna är bra gjorda, om jag var tvungen att välja så väljer jag harry potter pga iden osv och hur filmen är gjord. 

17. Har du rykten efter dig? Inte vad jag vet

18. Din absolut sämsta egenskap? Att jag kan vara lite för snäll kanske

19. Din bästa egenskap? Att jag tänker logiskt

20. En låt du är beroende av? 

21. Vad stod det i ditt senaste sms? Det stod typ något om att jag var duktig haha, har inte mobilen på mig just nu :)

22. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? mig själv,typ sånhär vattenrenare och sen kan jag inte komma på något mer, typ en person som kan hålla mig sällskap :D

23. Kan man vara vän med sitt ex? Jaa,  jag pratar fortfarande med ett av mina ex 

24. Har du kysst en kompis? nä

25. Hur lång är du? 160!!!!