Ett av de sista bilderna av snön

 

Träffa en uppfödare

Här är några bilder från när vi åkte och träffade en uppfödare för hunden alaskan malamute. Jättedåliga bilder då det var mörkt ute. men aja.. :DD

In the moment

Just nu sitter jag i skolan och gör en uppgift om filmen v for vendetta. Den är riktigt jobbig att göra för att det räcker inte med att skriva en mening utan ett svar till en fråga kan vara typ en halv sida lång. Kanske överdriver lite nu men nästan. Eller så är det jag som är lat bara. och helt ovan med att göra uppgifter.
Bilden ovanför är en bild ifrån igår då jag snodde min kompis mobil och tog en massa foton på mig och mina klasskompisar/vänner. är vi inte fina??
 

Ny video!

 

Ännu mer snö!

 

Speech jammer

 
Jag testade på att svara på frågor medans jag använde speech jammer, kolla och se hur det gick!

Hmmm..


Vad kan detta betyda??

Superlycklig!

Min mamma har en kompis som hade en kusin(??) som tydligen hade en alaskan malamute och då sa han att han kunde komma så vi kunde få se den och så kom han hit hos oss och jag älskar den. Det är en sån fin hund. På insidan och på utsidan. 
Kommer inte ihåg men den hunden var inte en hel malamute utan den var liten del av den som hade husky i sig. Ändå var den jättefin!
Kort från bilen

Jag bara älskar denna snön som kom nu! Är sååå kär i den! Och kolla träden osv!!!

2016-01-09

 
 

Gissa vad?!!

Jag har troligen skrivit förut att vi har planerat på att skaffa hund, Först ville vi ha en schäfer men mamma ville inte ha en och vi ville inte ha en bulldog som mamma ville ha. Så det gjorde att det stod lite stilla där ett tag för vi inte kunde välja hundras. Men nu så tog jag upp ämnet igen och sa till dem att vi skulle bestämma oss för en ras om vi vill ha en. Och nu har vi äntligen bestämt oss för att vi ska skaffa en Alaskan Malamute. Så nu får vi se hur det går.
 
Jag har smsat några uppfödaren och vi ska åka och se uppfödarens hundar osv. Så det går framåt nuuu. Och vi har bestämt oss vilken färg vi vill ha på hunden och vilket kön vi vill ha. Det är inte det viktigtaste men det är framsteg :D 
 
En alaskan malamute är en draghund och det ska bli kul att få testa på nya saker att göra och få kunna gå ut med en hund och faktiskt ha en anledning till att lämna huset(och det finns brist på anledningar).
 
dog, cute, and tattoo imagedog, cute, and puppy image
Bilder tagna från google :)

Ute med hunden