Foton jag tagit hittils

Är supernöjd med min instax mini 8 kamera!! Det ända som jag kanske är mindre nöjd med är nog filmerna, då jag tog 3 kort och alla 3 blev vita! Annars är jag supernöjd!! Jag kan inte vänta till nästa år så jag får ta ännu fler bilder med denna kamera!!

Snart nytt år!

God efter ju på er alla! Jag har liksom inte skrivit sen jag fick jullov, och det var ett tag sen. Jag ber om ursäkt för det haha men jag har antingen inte haft tid eller bara vart allmänt lat. Fast det har jag inte vart. Och jag kan faktiskt bevisa er varför. 
 
ser inte jag väldigt attraktiv ut? Jag tycker det i alla fall! 
Sen har jag inte bara gått och tränat 5 på morgonen, utan som för två dagar sen så gymmade jag med pappa, eller vi tränade faktiskt taekwondo. Dagen innan det så gjorde jag något annat. Det är så kul att träna!! 
 
Men som alla andra säger när de har vart inaktiva, jag ska förbättra mig. Och det ska jag verkligen. 
 
Ha det gott så länge!

Äntligen jullov!

Äntligen har jag jullov! Fick faktiskt det i fredags men det är inte förrän idag det faktiskt känns som lov!
 
Eller jaa... nu är det ju såhär att idag vakande jag klockan 5. Jag ringde min älskling, vi snackade typ i 15 min och sen gick jag ut och joggade. Efter det så duschade jag och klockan 6 gick jag ut med akira. När jag kom hem så gick jag och la mig. Sedan vaknade jag upp klockan 9:30 ungefär. 
 
Jag åkte till hälleforsnäs med mamma och efter det har jag setat och kollat runt på youtube och annat. Jag åkte dessutom till brandstationen och var där en liten stund hiihi. Nu är jag trött. 
 
Men vet ni??
Imorgon är det en ny dag, och då sätts larmet på klockan 5 för att sedan gå ut och jogga, och gå ut med akira, efter det ska jag till eskilstuna. Önska mig lycka till! Härligt lov vaa? :D
 

Ont i ljumsken (igen)

Jag tror på riktigt att jag har sträckt min ljumske igen, eller vad det nu än är, jag pallar inteeeeee. 
Samma sak hände förra året fast nu är det lite skillnad då det gör ont när jag spänner på låret, och gissa vad??
 
Idag har jag gradering och jag tror faktiskt kommer att gå bra, sålänge inget oväntat händer med ljumsken hehe, det kommer inte gå så bra om det gör ont när man ska sparka då taekwondon är baserad på sparkar. rip me. 
 

Mina mest spelade låtar 2016

 

2 dagar innan gradering

På tisdag är det gradering, då ska jag gradera från grönt bälte till grön blått, tror det kommer att gå helt okej, men såklart, så ska jag försöka göra mitt bästa! Ska få mer poäng denna termin än vad jag fick förra terminen!

Äntligen kom snön!!

Som vi har längtat!!
 
Igår så gick jag och akira ut och lekte på vår trädgård, det var ganska längesen vi gjorde det då hon har precis blivit "vuxen" som man kallar det. Nu är hon runt 8 månader så hon är fortfarande en "liten" valp hihi. Min lilla busunge. 
 
 

Följ mig på min träningsinstagram!

 Jag kan erkänna att jag är världens media freak på riktigt haha!, jag älskar sociala medier och ibland kan dem bli för mycket för mig, men först och främst så älskar jag social media. Jag har nämligen hand om 5 instagram konton, hade 6 stycken förut men det blev för mycket för mig och jag ville inte ha kvar kontot längre helt enkelt. 
 
Nu har jag skaffat ett konto där jag lägger upp bilder på när jag tränar osv, det är som min träningsdagbok och där jag kan se hur mycket jag utvecklas! Så följ mig gärna där och följ min träningsresa hihi. 

Mina medaljer

 
 
Jag införskaffade mig fyra kork anslagstavlor där jag ville hänga upp mina medaljer som jag fått från mina taekwondo tävlingar och nu har jag äntligen hängt upp dem! Det tog lite tid för mig då jag ville att dem skulle sitta bra men nu är jag nöjd!! 
 
Nästa år ska jag ha en massa fler medaljer hängades där!!

Instax mini 8

 
 
Kolla vad jag har införskaffat mig! Jag har inte skrivit om detta då jag ville kunna ta bild på den och visa er själv! Visst är den gullig?
 
Jag köpte faktiskt den under black friday helgen och fick inte den förrän i fredags då det blev orderfel :( men mediamarkt var väldigt proffesionella med att meddela mig om allt som pågick! På måndag kommer förhoppningsvis filmerna som jag beställde också! Det går inte att ta kort med den utan film ju hihi.
 
 

Ny design igen

Nu har jag fixat min bloggdesign igen och såhär såg den ut förut, är mycket nöjdare med den nya designen och jag kommer förmodligen ha kvar denna ett tag. 
 
Vad tycker ni om den nya designen? :D
 

Akira on ice

Som ni ser så fick vi för oss att gå på isen, som tur var så var isen tillräckligt stark för att hålla oss och sergio gav mig och jennifer 100 hjärtattacker under tidens gång haha. 
 
Men jag är faktiskt ganska nöjd med bilderna och det är kul att se hur man utvecklas med att ta kort och att redigera bilder. 

Julstämning på fristadstorget

Är jag den ända som gillar juldekorationer? Dock gillar jag när det är stilrent och inte så att det ser ut som ett bombnedslag. Jag tycker att Eskilstuna stad har lyckats med juldekorationerna so good jobbbb. 
 
Nu har jag programmering så nu säger jag hejdå för jag kan inte tänka klart eller tänka ordentligt för den delen heller. 
 

Självförsvar

ja, här får jag stryk, nej vi övade faktiskt självförsvar haha
Vackra vakra aurora, the beauty is killing me for real x-x
 

Graderingsläger imorgon!

Hej på er!! Imorgon kommer jag att vara upptagen med ett utav de roligaste saken som finns! Taekwondo! Graderingsläger och det är ungefär detta vi kommer att göra, denna video är från förra året. 
 
 

Alan Walkers nya låt

Heeej på er!! Idag är det fredag för er som inte visste det. hehehh. 
Har inte gjort speciellt mycket idag förutom då att jobba med vårt UF företag, jag gjorde två loggor, en till mitt företag och en till mina klasskompisars företag. Är inte helt nöjd med dem för jag har alltid så stora förhoppningar på mig men det får duga liksom. 
Jättesimpla loggor tycker jag, men jag menar, kolla på apples logga. Otroligt kreativ. 
Idag släppte alan walker en ny låt som är rätt så bra!! lyssna på den vettja! :D
 

Staden

Jag skrev förut om att jag var i linköping men la aldrig riktigt upp någon bild från när jag var där. En suddig bild på mig där jag står framför en kyrka som man ej kan se haha, och en bild på när jag och min kompis gick runt i stan. 
 

Resistance bands

Heeej!! Är det bra med er?, med mig är det bra, är lite trött men det är lugnt haha, ska träna sen!! :D 
 
På tal om träning.. Dessa resistance bands är något som jag vill ha, vi har haft dem ett par gånger på taekwondo träningarna men jag vill ha mina egna så jag kan träna med dem under taekwondo träningarna (då vi har slutat använda dem och vi har inte sånna) och hemma.