Back on track!


Akira och hennes fluga

Idag tog jag en promenad med akira i skogen :D tyckte även att hon skulle se lite extra gullig ut så jag satte på henne hennes fluga haha! älskar när hon har flugor så jag beställde faktiskt en till henne idag, egentligen är jag typ emot när man sätter på hundar en massa onödiga saker, men detta kommer nog vara det ända jag kommer sätta på henne som då är lite mer eller mindre "onödigt".
 
Dum som jag är så bestämmer jag mig att gå i skogen i kortärmad tröja så jag hade typ 1000 myggbett när jag var ute ur skogen haha!, men det var det värt, för det var så himla fint!

Sundbyholms kyrka

Vi har 3 timmars håltimme på fredagar, då tänkte jag att jag kunde åka någonstans för att ta kort med min kamera & motorcykel. 

Äventyr!

Hej på er!! Äntligen är det helg haha, det är lördag dock men det är skönt med helg nu :) Kändes att det behövdes för i fredags så var jag något otroligt trött, dessutom har jag 3 timmars håltimme så det suger lite hehe. Men nu har jag bestämt mig att jag ska försöka åka motorcykel till skolan på fredagen så kanske jag kan äventyra lite på min håltimme som jag då har. Det kanske inte blir varje fredag men helst så kanske jag gör det nu varje fredag då säsongen snart är slut </3. 
 
Idag åkte vi till Hällby för att kolla hur det såg ut där. Det var jättefint! wow vad vattnet är fint :O Kommer definitivt åka dit igen :D Måste bli bättre på att blogga känner jag, har inte riktigt haft lust. Kan kanske vara för att jag inte orkar starta igång min egna dator, och jag har inte fått min skoldator än vilket suger. Får den på måndag förhoppningsvis. Annars överlever jag inte... Skoja herreguud jose, men vi har webbutveckling ?? på måndag so i have to have it!!! :O
 
Ha det gött!

Körkort

Gissa vem som har motorcykel körkort?!!!
Jo jaaaaaaaaaaaaaaag!! :D Det gick hur bra som helst och det var superkul! Är så lättad över att jag har det och nu kan jag liksom andas! Det är så sjukt kul att få kunna köra själv när man vill också! :)

Akira & Cherry