Idag är jag trött på mänskligheten

Folk ljuger, De gör onödiga saker för uppmärksamhet, de kan inte tänka själva, de har dubbelmoral, de gör saker innan de tänker på konsekvenserna, de går bakom ens rygg, de leker med ens känslor, de skapar onödig drama, de är taskiga, självupptagna MED MERA..
 
Det kanske jag som är dum i huvudet som gör fel, säger fel eller bara är fel. Felet kanske är i mig och inte i er. Men jag börjar bli galen över hur falska kan vara och hur folk kan göra så mycket ont. Jag förstår varför folk är som dem är för det finns alltid folk till allt och det är det som är så himla störande. 
Jag kanske bara är galen. Eller så har jag vart med om det så mycket så det gör mig galen själv. Därför vet jag inte hur jag ska bete mig bland folk osv och jag känner mig inte trygg för att folk är som dem är. 
Men det är nog jag. Inte ni. 
Dessutom menar jag inte alla utan folk som faktiskt gör sådana grejer. som jag skrev ovan. 
Jag mår bra. Jag lovar. Blir bara otroligt trött på detta. 
Tack för mig :)
Untitled
 

Tävla?

Idag så var jag i skolan och vi hade resurs lekioner vilket betyder att vi får jobba med det som vi ligger efter med.
Jag jobbade med matte om ni ville veta och sedan gick jag till elevrådet. Efter skolan så gick jag till trafikskolan för att betala risktvåan och sedan gick jag tillbaka till skolan igen för jag hade missat tåget med mina klasskompisar då. Jag sov när jag kom hem för jag var så himla trött, och jag vet inte varför jag har blivit så trött på senaste tiden men det är väl kanske för att det börjar bli mörkare kanske?
 Åt nyss mat och nu ska jag plugga, det blir sent men bättre sent än aldrig eller hur?
 
Det jag tänkte berätta till er är att jag ska tävla i Södertälje!!!! Först när min tränare sa att det fanns en tävling så ville jag, sen ville jag inte och det pendlade sådär ett par gånger. Men sen så bestämde jag mig för att göra det. Det är första gången jag tävlar och det kommer nog inte bli den sista gången heller :) Dock kanske man inte ska förvänta mig att jag kommer kunna alla regler osv haha! Kommer vara så förvirrad. Och det är dessutom så att jag tränar bara 2 gånger i veckan medans de andra klubbarna kanske tränar mer än 2 gånger i veckan osv så de har tränat mer på kamp och kanske till och med mönster. Vilket jag inte har gjort. Jag är supernervös. Faktiskt. Det måste jag säga.
Detta är egentligen en sak jag skulle skjuta upp eftersom det är nytt och jag gillar mindre nya saker, nya saker skrämmer mig men då tänker jag att någon gång måste bli första gången eller hur? så vi kör och ser hur det går. 
Och en rolig sak är att jag är den första från flen som tävlar i taekwondo (tror jag) och den första från vår klubb som tävlar! Så det skulle inte sitta fint med att ta hem en guldmedalj men det kan jag nog glömma haha! 
Önska mig lycka till!

Teoriprov!!!

Jag gjorde det idag!, jag ringde de för att boka en tid för att göra provet. ÄRR SÅÅÅ NERVÖÖÖÖÖS.Kan ni fatta? Jag tror dock inte att jag kommer klara det, men kanske om jag pluggar extra hårt nu så finns det en chans!
Samma dag kommer jag gå på en körlektion och det ska väl bli kul kan jag tänka mig. Jag kan köra i trafik men är inte den bästa. Sedan blir det uppkörning nån gång samma vecka :SSSSSS 
Lite ångest har jag men det kommer nog gå bra..... 
 WISH ME LUCKK
 

Solnedgång

 

Det finns människor till allt, Tyvärr

 

Risktvåan

 

MATPORR

 

Kissade nästan på mig :$

Ser ni mitt ansikte i denna bild. Denna bild visar alla känslor som jag hade inom mig. Jag var supernervös ska jag säga er. Och mamma sitter där och skrattar haha. Men jag höll seriöst på att kissa på mig ;_; och kände för att jag skulle gråta när som helslt. Men gissa vad?!
DET GICK BRA!
DET GICK BÄTTRE ÄN BRA.
Det gick superbra. Alla ni som ska göra risktvåa med mc. Oroa er inte. Men gör det om det känns bättre. 
Sålänge du kan köra motorcykel. Alltså typ växla. Så kommer det gå bra. 
Ha det gött!
 
 

Min motorcykel <3<3<3

 

DORA OCH GABRIEL

 

ESKILSTUNA

 

YEA

🐶👓✌☕
🎶🌼🎶🐶

Träning

 

3 Bilder från kolmården

 

ÖPPET HUS, RÄDDNINGSTJÄNSTEN

 

TÅRTA!

 

Siberian Husky

Untitled(1) Tumblr
dreamHi love,
Tumblr
 

QUOTE

I know I can't exactly relate to how you are feeling right now, but just know that I am always here and you deserve so much more. I love you B. -A
 

THIS WEEK + LAST WEEK

 
 
 
 
 

When......

 
 

Lång dag

Hejsan! 
Idag har det vart en lång dag. Det kan jag säga. Jag började 8:30 och slutade 16:30. Helt underbart. Jag försökte så gott jag kunde att jobba men ibland så spårar det ut liksom. Dock så tyckte jag att jag jobbade produktivt på svenskan. Men inte på diagnos för då så somnade jag nästan. Älskar två timmars lektioner <3<3
 
Vi fick ett nytt schema idag, inte så mycket skillnad förutom på fredagar då vi slutar 13:30. happy happy. dock så slutar vi senare på torsdagar pga det. Men im fine with that. 
 
Har dessutom träningsvärk på magen och låren, känns bra. Betyder att jag har gjort något liksom . dock lite jobbigt att gå i trapporna. Dessutom så kom jag hem klockan 18 idag och det var inte kul för somnade på tåget och dem jag satte bredvid väckte inte mig D: Inte snällt DDD:
 
Jag har hittat en ny favoritlåt dessutom. 
Hare gött amigos! bb

KANOTING 2015 DEL 4 BILDBOMB!!

 
 
 

KANOTING 2015 DEL 3

 

KANOTING 2015 DEL 2

 

KANOTING 2015 DEL 1

 
 

NY VIDEO!!

 

Middag

 

Trött

Hej, ville bara säga att jag känner mig trött, stressad och helt enkelt bara trött. All sorters tröttheter som det finns. 
Nu vet ni läget i alla fall. 
1 September. Tjena. Det här kommer bli en tuff månad :) 
Men vi får kämpa på eller hur. Vi får kämpa tillsammans. 
Och för er som känner er lika trötta och stressade som jag gör. Vi klarar det tillsammans. 
Det är bara, att kämpa