De tre första dagarna

Jag kan säga till er att de tre första dagarna så var det molnigt och det var jättefuktigt i luften pga att det hade regnat osv. Det var superjobbigt när det var fuktigt för man gick runt och svettades hela tiden. Vi gjorde inte så mycket förutom att gå runt och kolla lite runtomkring oss eftersom det var sådant väder så vi tänkte att vi gör det nu så kan vi sola sen och slappa när solen kommer fram och då kanske det inte blir så jobbigt att gå. 
 
Dock så har jag inte en så kallad thigh gap vilket gör det jobbigt att gå när det är fuktigt ute eftersom låren blir fuktiga och så skaver de emot varandra. Det gör riktigt ont att gå när det skaver kan jag säga. 
Men jag klarade mig när vi gick hem igen and im a survivor. ye!
Mer bilder kommer imorgon!

Dag 2

Så här såg det ut när jag kollade ut genom fönstret imorse 
Sedan så gick vi och kollade runt vid bassängerna 
 
Jennifer och pappa ville prova på pilbåge men ingen kom så det blev inget :(((
Sedan gick vi till stranden och kollade där. 
Redigerade inte så mycket mer bilder idag av denna dagen men jag har fler bilder. Dessutom filmar jag ju en massa så det kommer bli en blandning av det sen :)
Hoppas ni gillade bilderna och vi ses imorgon då natalie fyller år :D
 

Fyra bilder

näääääääääraaa!!
Hej, idag har vi åkt till turkiet som ni kanske märker på bilderna. Vi landade idag klockan ungefär 3-4 och sedan åkte vi buss till hotellet. 
Här är fyra bilder från idag. Hope you like them :)
 

Trötttt

Hejsan! Nu har jag äntligen höstlov! och jag ska åka utomlands imorgon :)! Vi ska nämlingen till turkiet :D
Hoppas allt går bra och så. Jag är supertrött just nu men jag måste packa. Håller på att överföra bilder från kameran till vår hårddisk. Hotellet vi ska bo är typ superstort tror jag, det är iaf det jag sätt på bilderna haa. Nu ska jag forsätta packa och typ sova snart för vi åker ganska tidigt på morgonen :) så godnatt tror jag :)!

Fiber hos viasat?

Hejsan! Vi har skaffat fiber via? viasat. Och jag kan säga till er att det suger. Vi får inte det vi ska få och internet är sämre än vad det var innan då vi hade 8mb/s heter det så? vi ska egentligen ha 100mb/s men vi har typ 30-50 och det är typ skitsegt ändå? förstår inte och jag blir så les för det suuuuuuuuuuuuuger verkligeen. idag ringde pappa dem och de sa att de kan bara försäkra att det är 100mb/s via kabel. wihu. 
aja. tydligen hade många samma problem när det gällde att internet stängdes av då och då. 
YAY

FOIJSKLDASM.,DAA -.-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asidjkafdilhawsidoipwaemioaaöofsdjöofsdjaaiofsdjöiofdjaoisfdjaojfsda
sjfdiklsadj,asdkasjd ahejdpåå
hejdå

Taekwondo tävling del 2

 

Hopparknä?

Tydligen har jag fått något som kanske heter hopparknä. Skulle inte säga att jag har det men om man googlar och kollar på symptomer så liknar dem väldigt mycket. 
Att ställa sig upp, Gå upp/ner för trappan, och belasta knät är några av de symptomer att jag har. 
Jag tycker det är skitjobbigt att ha ont i knät för man har ont och på morgonen får jag typ sendrag osv, tror jag måste gå till typ någon och söka hjälp haha och se om det är allvarligt. Kul att man får så mycket "skador" när man tränar taekwondo. SÅÅÅÅ MYSIGT. Kom ihåg; stretcha mycket!
hoppas det går över snart
 

Teoriprovet!

Hej!, hur är det med er?? Med mig är det bra tack. eller jaaa. man kan må bättre men alltså jag mår det bästa jag kan just nu i alla fall. Jag tänkte berätta till er om att jag gjorde kunskapsprovet för mc i måndags. När jag kom in i salen så var jag jättenervös. Sedan satte jag mig ner och kollade på datorn. Till höger om mig på bordet fanns det en miniräknare och till vänster hörlurar. När jag börjar provet så hade jag lust att ge upp direkt för texten var så himla annorlunda, den var omformulerad helt annorlunda vilket gjorde allt mycket svårare. Jag trodde att det verkligen inte skulle gå bra. När jag har gjort provet och ska trycka på ok så står det " icke godkänt" .. Jag kollar på hur mycket rätt jag hade. OCH GISSA HUR MÅNGA RÄTT JAG HADE? jag hade 51 rätt.. Man behövde 52 rätt ;'( 
rip. 
Jag var glad faktiskt för jag trodde att det skulle gå sååå mycket dåligare än vad det gick. Sooo im happpyyyyy. 
Bokade ny tid idag och sedan gör jag uppkörningen i början av säsongen nästa ååår. är lite sent ute sörru. 
HARE GÖTT
AND WISH ME LUCK NEXT TIME
 

Vann jag?? + video

Hejsan! Som jag skrev för 3 dagar sen så tävlade jag i södertälje i lördags! och det gick hur bra som helst och jag tyckte dessutom att det var suportroligt! Jag kommer definivt tävla igen! :) 
Jag vann guld i kamp och silver i mönster :D 
och här är en video ifrån hela helgen i princip, tycker videon är helt ok om man vill få en inblick i hur det ungefär kan gå till och ni kommer även se när jag tävlar mot min motståndare i slutet :). 
 
Jag snabbredigerade lite bilder så ni skulle få bilder i detta inlägg men mer bilder kommer senare.
Det jag gillar är att jag bara tävlade ifrån flens klubb men på tävlingen var det som om jag "tillhörde" Gnestas klubb ett tag där och det var schysst att folk ville släppa in mig där :$$
Det dåliga var att när jag skulle köra sparring så var klockan 11:30 tror jag, det var DÅ jag skulle köra. Men det slutade upp med att min match började 12:30 istället ;D
Dessutom hade jag värmt upp i en timma och då var man lite "trött" inte så tröt tmen ändå. Lite tråkigt, men det är alltid så tydligen. 
Rolig upplevelse kan jag säga, och en lärorik en. 

Nervöööös!!

Imorgon ska jag och mamma och idk vilka mer, vi ska i alla fall till Södertälje för att väga in mig och registrera mig inför tävlingen på Lördag. Det händer så mycket i helgen och på måndag. so much to doooo! Vi får se hur allt går. Detta är faktiskt en sak som är utanför min comfortable zone. Det här är nästan lika hemskt som att göra skottkärran på träningarna. Jag ogillar skottkärran något otroligt jag vet inte varför. JOOO, jag kom på. Folk är så tävlingsinriktade och så kommer jag där som en klump och ska göra det. Nej usch. 
Jag skulle hellre sitta hemma och redigera bilder och bara kolla på filmer än detta. Nu säger jag inte att jag inte gillar taekwondo utan jag menar bara att jag är så bekväm i mitt vardagsliv så att detta går ur min bekvämhetszon. Det kommer säkert gå bra. Är dock rädd att skämma ut mig inför alla :[ Och så kanske folk tycker att jag är dålig osv D: Mycket text det blev. haha
Jag ska försöka filma osv så mycket jag kan från fredag till lördag så lägger jag upp det sen. Har fortfarande en video från när jag var hos gabriel. Och det var en evighet sen. Tar bara så lång tid att redigera pga att jag sätter så mycket press i videosarna. SYND
Här är en bild på en person jag känner växter??, Var ju ute och fottade förut och tyckte det såg fint ut :D
 

Kemi Presentation!

Det här är det vi gör i kemin just nu. Det går faktiskt bra, synd att det är så tråkigt bara D: booooo. Dessutom så försöker jag och min grupp få presentationen fin också haha det är därför det tagit så lång tid att göra den för vi sitter och letar bakgrunder hela tiden ;D Men det går bra. Ska göra det sista och sen ska den presenteras imorgon :O 
 

Vinna guld!

 
Här jag på framsidan av sveacups facebook sida. Nej skojar med dig. Redigerade den själv. Som man kanske märker och ser. Jag vet att det inte ser redigerat ut men jag redigerade faktiskt den ;))
Nej ironin där. Jag redigerade denna för skojs skull faktiskt. Sen får ni tycka vad ni vill om bilden men jag gillar den även fast det inte är den bästa bilden. Aja
Ha en bra dag :)) /Kväll
 

Photoshop

 
Det här har jag sysslat med i cirka 40 minuter idag. Nödvändigaste saken att göra. Nästa gång blir den bättre.

Gräva ner mig själv

Blev på så ohumör idag. Hade en jätteseg början. Snoozade fram larmet hela dagen ända tills klockan nio kanske. Grejen är den att jag började med larmet klockan åtta. Hade bara lust att sova hela dagen men så kan det inte gå till. Så därför gick jag ut och fotograferade lite. Här är några av de fotona jag tog idag. :))
Och som titeln lyder, jag har bara lust att gräva ner mig själv. Gud vad skönt det skulle vara. .
 

Lekte med ljus