The bad boy stole my bra

 
 
Hej mina vänner!
Hur mår ni? Jag mår väl helt ok. Eller jag vet faktiskt inte. Något hände som fick mig att bli på sämre humör men det blir nog bättre sen. så oroa er inte.
 
Jo det är såhär att jag har setat och spenderat flera timmar på denna app som heter "wattpad". Wattpad är en hemsida där normala folk kan skriva historier men jag kallar de för böcker. I alla fall de jag läser. För de är som böcker. Jag har haft mitt konto i ungefär 3 år men det är inte förrän nu som jag har faktiskt börja använda appen och börjat läsa böckerna. Förut använde jag wattpad för att skriva själv men så är det inte in my case just nu. 
Dessa böcker skulle jag rekommendera om ni skulle vilja börja läsa. Dessa böcker är typisk teen fiction böcker men det finns en massa andra katergorier så oroa er inte om ni vill läsa om badboys osv haha! 
 
Jag tycker att boken After är bäst SKRIVEN och med tanke på att denna bok har fått över 358 miljoner "reads" så visar det ochså att det är en bra bok. Dock kan det också vara för att det är lite av en one direction fanfic men tror inte det är mycket därför.
Annars är de andra jättebra och roliga!
 
Ha en bra kväll!
 
 

Spark

Hej! Var och tränade för ungefär 1 timma sedan och då kunde jennifer tyvärr inte köra så jag tvingade henne ändå att följa med trots att hon hade ont i foten. (Snäll syster jag vet). Hon fick istället agera fotograf. 
 
Jag vet att min fot som jag sparkar med ska vara mer sne. För det är så sparken ska se ut. Jag får skylla på att det var slutet av träningen som jennifer tog detta fotot. (typ)
 
Hon tog en massa mer foton men de får komma upp senare för jag har verkligen inte lust att inte redigera på photoshop. Fick redigera detta på ett annat program som är så mycket sämre. Men det duger just nu i alla fall.
 
Och föresten! Min höft och mitt knä är en aning bättre nu! Känner i alla fall inte av det. Har börjat tagit ipren så får vi se hur det fungerar. 
 
Ha en bra fortsättning av den påbörjade så kallade kvällen. hihi  
 
 

Jag älskar vintern

Så därför tänker jag lägga upp en massa "inspirations" bilder på vintern. 
light, christmas, and winter imagelight, city, and christmas imagesnow, winter, and city image
train, snow, and winter imageroom, bedroom, and light imagechristmas, winter, and snow image
coffee, sweater, and cozy imagebook, winter, and snow imagechristmas, snow, and winter image

2 Piece skinnställ- Dainese

Alltså dayum!! vad jag älskar dessa skinställ. Jag tycker de är så himla snygga och de är extra snygga när skinstället matchar motorcykelns färg!
Jag vill så ha!
 
 
 

Ny Favoritlåt

 

Vinterångest

 

Ingen photoshop :(

Hejsan, sedan jag bytte skola har jag inte haft photoshop. Vilket suger för jag har bilder att redigera. Och videos att redigera. och jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan photoshop eller premiere. Så ni vet varför jag inte uppdaterar.

Skolbyte

Hejsan! Hur mår ni?, jag mår bra. Försöker lära mig att skriva på min dators tangentbord. Alltså min egna. Men varför gör jag det? Jo det ska jag berätta. I Fredags så bestämde jag mig för att vilja byta skola. Jag kände att jag inte trivdes i skolan & klassen jag gick på. Så jag bestämde mig då för att byta till en annan skola. Vilket då leder till att jag var tvungen att lämna in min gamla skoldator för att jag sedan ska få en ny dator i den nya skolan. Kuuul va? Hoppas dock jag får photoshop annars dör jag. :( Hoppas jag trivs i klassen. För det är jätteviktigt att man trivs. Men det var det nog jag ville säga. Ha en bra kväll. Nu ska jag kolla klart på ph. 

Skada, IGEN?

Jo, det kan man väl säga. Jag har ont i min höft. Och som vanligt så ska jag visa vart. 
Har haft ont där ganska länge och anledningen till att jag fått ont är för att min höft har börjat belasta hela systemet fel. Nej jag vet faktiskt inte varför. Jag gick till sjuksköterskan och frågade och hon sa något som jag ej kommer ihåg, men någon sorts felbelastning. 
Igår så tränade jag men det gick ju inte. Hela min kropp ville inte följa med och den var jättetrött. Jag med dessutom. Ingen produktiv träning för mig inte. Hoppas de röntgar hela min kropp för det känns som att varje kroppsdel håller på att kollapsa. Och det är inte skönt kan jag säga. 
Det gör ont i höften när jag gått för länge, och setat för länge. Ni vet när muskeln typ drar? Men det händer oftast bara när jag sitter på tåget. Vilket är konstigt. Sen så när jag börjer knät så låter det som ett knäck ljud. Ni vet när man typ knäcker fingrarna? typ så? Nej jag vet inte. Det är riktigt konstig och jag hatar detta. Ljumsken är fel, knät är fortfarande fel, och nu höften. Vad mer? :D
Grejen med taekwondo är att man sparkar väldigt mycket.Och hur ska det gå om hela benet är utsträckt och överbelastat. Dessutom vill jag inte! ta paus. HELL. NO. Aint gonna happen D:
Om en eller två månader skriver jag nog om en till skada. Vänta bara...
Btw,. ska ringa vårdcentralen så ni vet. 
 
Länk till kategorin; taekwondo. Klicka på denna text

Havet- Turkiet

 

chilldag + kunskapsprov för mc

Hejsan alla människor! 
 
Hoppas att ni har det bra och mår bra. För det gör jag :)
Dock är jag lite trött pga att jag har tränat idag och gjort en massa kul. TYP. 
Dagen började med att tåget var inställt. Sedan blev det tåget vi skulle ta näst försenat. Jag klagar inte. För det hade hänt en olycka. så jag ska inte sitta och klaga på att tåget var inställt osv. VILKET JAG INTE GJORDE. ni kanske trodde det. Men jag gjorde inte det. 
 
Sedan när jag kom till skolan så pluggade jag inför kunskapsprovet för mc. Jag kunde inte koncentrera mig på något annat än att plugga.
 
Sedan gick jag mot trafikverket och satt och väntade på att vi skulle gå till en annan lokal för att göra provet. Jag började provet och tänkte redan där från början. Shit. Det här kommer inte gå bra. Jag markerade minst 10 frågor. Vilket gjorde mig själv orolig för jag ville ju klara det, vill inte alla det liksom haha. Under hela provet tänkte jag att det inte skulle gå bra. Vilket sööööööööööööööög. Men när det var 15 min kvar och jag var klar med att kolla igenom typ halva provet så tröck jag på avsluta prov. Då ser jag att det står Godkänd. Vilken lättnad kan jag säga. 
 
Sen tränade jag med mina kompisar och det var kul :D. Tränade med en tjej från en annan linje men hon är i samma årskurs som mig. Hon är jättetrevlig och allt. Det är nog bara lite fel på mig för jag har har glömt bort hur man pratar med tjejer. Jag känner mig som en idiot när jag pratar med tjejer. jag vet inte varför men ja. Jag hatar det för jag skulle jättegärna vilja ha en massa tjejvänner. Men jag tror inte det går just nu. Min sociala förmåga med att prata med tjejor är inte fungerande just nu. Det är inget fel på er tjejor. Det är fel på mig. hiihi
 
Sen så åkte jag tåg hem och åt tårta och mat. Och en klubba.
 
Det var min dag. Jag kollade också på paradise men det är inte så viktigt. 
Varsågod för ett långt inlägg.
Ha en bra dag människor. 
 
 

Shopping center, och havet

 

Gymmade!

God nästan kväll. Jag vet faktiskt inte vad som räknas som kväll så jag skriver nästan kväll. Klockan är 19:30 och jag sitter på min säng i min sälen tröja och mjukisbyxor frysandes här på min mysiga säng. Lyssnar faktiskt på Hello med adele. Låten är bra men håller inte riktigt med i hennes lyrics. Dock är låten fin så jag bryr mig inte så mycket :)
 
Min syster har börjat att läsa "böcker" på wattpad (en app där vanliga människor kan skriva historier osv) Hon har blivit lite besatt av att läsa alla möjliga böcker där. Jag har använt appen förut där jag själv skrev en historia som jag har raderat för längesen. 
Jennifer fick mig att ladda ner appen utan att hon övertalade mig eller något och det gjorde jag. Hon tipsade mig en bok som heter någonting med the bad boy who stole my bra. Den är superbra. Typsik teen fiction om ni vill läsa den. Tyckte den var skriven bra och välgjort så jag gillade den.
 
Jag råkade lägga mig klockan två igår pga att jag läste denna bok och tur som jag har så hade vi en lång skoldag där vi slutade 16:30. SKönt va, dock slutade vi tidigare idag så det var skönt :) 
 
Efter skolan så gick jag och några av mina klasskompisar och gymmade. Det gick bra trots att jag var så himla trött hela dagen. 
 
Nu som sagt sitter jag här och skriver. Och tänker avsluta detta inlägg. Ha en bra nästan kväll. 
 
Faceswappade min mammas och mitt ansikte. Lite kul.