Tråkigt väder

 
 
http://www.rainymood.com/

Sista avsnittet av " Ex on the beach" || THE END

 

Bal 2015


 

BAL IDAG

Idag är det bal!!! Jag är jätte excited! Faktiskt, vet inte varför men är så excited för att se hur mitt hår kommer bli osv. Har aldrig fixat mitt hår sådär som jag ska göra hos en frisör. Och klänningen. Och hur allt kommer se ut tillsammans! Och dessutom hur alla andra kommer att se ut! Alla kommer säkert vara jättefina jag lovar. Men vi får se! Skriver mer sen . Chao

VIDEO

 

Som en dålig breakup

Vad är det för fel på mig, Varför kan jag inte bara gå vidare. 
Var det kanske för att personen betydde så himla mycket för mig och jag trodde aldrig att detta skulle hända, dessutom trodde jag att jag betydde detsamma för den personen. Men jag vet inte. Det känns inte så i alla fall. Jag orkar verkligen inte 
 
 
                                                                           
 
OBS , DETTA HANDLAR INTE OM MIG OCH GABRIEL, det ville gabriel meddela
 

5 saker jag älskar med mig själv

 • Mina ögon
 • Min hy (färgen)
 • Att jag är kurvig
 • Att jag blir lätt brun
 • Att jag inte använder så mycket smink för att försöka se så naturlig ut så möjligt

Sågarsvedet

Håller på att ladda upp en video på youtube från klassresan och ni kan väl se den idag eller imorgon vi får se :)
Klicka på bilden för att komma dit, dock håller den på att bearbeta så ni får vänta lite. 
Förlåt för vindljudet i videon också, Vet att det är jobbigt men det är ingenting jag kan göra åt

5 saker jag fixat till balen

 •  Frisör
 • Klänning
 • Skor
 • Betalning
 • Bil
 
 

Klassresa - Fotobomb, typ

 
 

Klassresa

Är påväg till sågarsvedet i eskilstuna och vi ska på klassresa jag o klassen. Det ska bli intressant :) 
jag kan nog säga att jag inte alls är taggad 

Rehab #1

Hej på er, som läser detta, jag hoppas att ni har haft eller har en bra dag.
 
Egentligen ville jag inte ta upp detta på bloggen eftersom det kanske är så att personen eller personerna läser det jag skrivit, vilket inte gör mig något men jag vill egentligen bara " fresh the air" för mig själv för det känns bättre då.
Egentligen har jag inte mycket att säga faktiskt men det är såhär att jag har helt enkelt mått allmänt dåligt de senaste tre dagarna. Igår var dock värst. Jag försökte övertala mina föräldrar att jag fick stanna hemma idag för jag vägrade att gå till skolan idag, för jag mådde så kasst. Jag menar, jag går alltid till skolan. Så ifall jag stannar hemma då mår jag inte bra. Jag hade ångest och jag kunde inte sluta gråta. Jag förstod inte bara. Det var så konstigt. Det handlar inte om mig och gabriel om ni undrar. Detta är en annan sak. Inte för att jag och gabriel har problem men aja, så ni inte blamear honom. Jag vill inte lägga skuld på någon än mig själv. Fast det är egentligen inte menat att de ska bli så, att jag ska lägga skuld på mig själv. Men jag gjorde lite fel också det kan jag erkänna. Men SÅ fel gjorde ja inte. Det kan jag säga. Sedan finns det alltid så att folk ser saker i olika perspektiv. Det finns mitt perspektiv och deras perspektiv. Och jag förstår inte faktiskt. Jag trodde vi var bra vänner. Men sedan visade sig något helt annat. Men sånt är livet eller hur. Vad ska jag göra. Kommer säkert skratta om detta om en vecka eller om ett år. Saken är. Just nu så är det en stor sak. Jag försöker må bra och inte tänka på det men det är en ganska stor sak i mitt liv just nu. Och sedan så är det meningen att de kanske vill att jag mår dåligt över det. Vilket de lyckas med. Men jag försöker att le och må bra. Ändå har jag en sorts ilska i mig som vill komma fram och jag vill bara hämnas på något sett och göra någon lika ledsen som jag blev igår. Men om jag vet själv att jag inte gillade att vara ledsen igår, varför ska jag då utsätta någon annan för samma sak? eller har jag rätt? Tack för mig. Det finns så mycket annat jag också vill säga men det är bättre om det stannar kvar hos mig. Och inte över internet. Ha en fortsatt bra dag. ♥
                                                                                      
                                               
 
 

Rehab

 

5 saker jag hatar+2

 
 • Falska vänner
 • Att jag är så tråkig
 • Att jag är lat
 • Att jag inte är en bättre flickvän
 • Folk som inte tänker logiskt
 • +2
 • Att när jag ser på en kaka så går jag automatiskt upp 1 kilo.
 • Och att jag är kort. och kommer inte växa
 

Min säng och musik

        
 
 
 

I feel like


Självlysande skal

Jag är jättenöjd med detta skal som jag köpte ifrån eBay. I laff it och är jättenöjd. Det kostade runt 15 kr och det tog inte så himla jättelång tid för den att komma!
Nöjd tjej här.
 

Min egna favorit, Eurovision song contest

 

Raggartårta.

 
 
Tydligen så hade jag efter 15 år ungefär, fått reda på att. Denna tårta som jag ätit i mer än halva mitt liv. Bara görs i Flen. Och när jag har pratat om raggartårta för folk. Så har de inte förstått vad jag menat för tårta. Detta är en raggartårta. TYDLIGEN så görs den bara i flen. Den är jättegod. Tack för mig. 

-

 Har setat och letat efter nya och exciting fonts! Hittade ett par!

Vill ha!- jfr!


5 saker jag gillar att göra

 • Kolla youtube
 • Vara med Gabriel
 • Köra motorcykel
 • Vara med vänner
 • Ta foton

Jag älskaaaar lilo & stitch

 
                                                                                            
 
 
 

Måste göra ny design!

Den här ser helt koko ut. Vill ha en stilren men ändå unik design. Måste komma på med något. hmmm, vill behålla det mesta men vill göra om själva färgerna osv. 
Hare gött! 

Graderingsläger

Imorgon ska jag på gradeingsläger! Och det ska nog bli jätteroligt. Förra gången vi hade det så lärde jag mig så mycket så jag hoppas vi lär oss lika mycket denna gång!
 
Klicka någonstans i denna text för att komma till förra gångens graderingsläger!
 
Obs: Graderingsläger och träningsläger är inte detsamma. Träningsläger är för att träna. Och graderingsläger är ett läger där du lär dig allt innan du ska gradera dig så du blir 100% på att du kommer kunna allt tills graderingen. 

5 saker jag älskar

 • Min kamera
 • Gabriel
 • Min motorcykel
 • Mina vänner
 • Min familj

UTTRÅKAD AF

 

När man märker att josefine har sommarlov

I SITT HUVUD
1. Jag märkte inte ens hur "mycket" klockan var.
2. Jag bloggar mer eftersom jag har mer tid med det.
3. Jag bryr mig inte om mina betyg riktigt eftersom jag typ sänkt mig i allt pga nationella.
4. Håller inte koll på prov eller dagar. 
 
vad mer. Finns nog en massa mer men dessa är ett av några saker som jag gör som får mig att verka helt borta haha. 
 
Men jaja. 
Just nu håller jag på att leta efter en trafikskola som har mc osv. orkar inte ens skriva bra för min hjärna är lite möglig just nu. och lite mosig faktiskt. hade nationella idag. palla tänka. 
Ha en bra dag. amoritos

MOOO!

Jag och min familj var på grinda glass och åt glass där. Det är ju hemgjort så det är mycket godare. De smaker som finns på bild är tropisk glass, vanilj glass ( SUPERDUPERGOD, REKOMENDERAR!) sedan var det annanas glass blandat med mango osv, Men rekomenderar vanilj glassen om ni ska äta där. ;_; 
Fina kossor, de hade precis blivit utsläppta också!

Gjort något fel

Ni vet när man har gjort något fel och hamnar i en lite chock, sedan så börjar föräldrarna skrita på en för att man gjorde misstaget och man vet att det är fel. Så är du just nu vid detta stadiet sårbar. Och börjar gråta. 

Detta hände mig igår när jag övningskörde och skulle prova panikbromsa. Jag saktar in och när jag nästan står still så glömmer jag ta ner fötterna för att få balans, så tappar jag balansen och ramlar med motorcyleln. Pappa blev sur för jag ramlade osv men sen så blev det bra. Dock fick jag en chock och blev lite minirädd för att köra igen så jennifer fick köra istället för mig en stund så jag kunde samla mig. Även fast det inte var en stor sak så kunde det har varit värre. Så det kom som en liten minichock. Det hände så snabbt. 
Men saken är den. 
Idag så körde jag tilm hälleförsnäs. Det var skitläskigt må jag säga. Och jag vågade liksom fortsätta köra igen. Har inte blivit " fartblind" än men det kommer väl nog. Jag menar att vara fartblind är inte bra men nu är jag rädd för att åka i 80km i timmen hahah :) det kommer nog. 
Godnatt på er människor. Sov gott :)

inte jag på bild

Gamla låtar!

 
Tryck på den stora spotify ikonen för att komma till spelingslistan!
Och tryck på dem små för att komma till exempellåtar!
 
 
 
 

Alla dricker utom jag

Snapchat.
Fester.
Tråkiga jag.
 
VARENDA HELG, på min snapchat så ser jag folk som antingen skickar snaps till mig eller lägger ut på my story på deras coola flaskor och burkar + cigaretter osv. Alla ler på bilderna och har kul. Och så sitter jag här med ett glas saft och äter popcorn medans de har superroligt. Är det fel på mig eller? Är det meningen att man ska prova på sånthär när man är 16 eller kan man bara avstå från det och inte ens prova på sådant. Förstår mig inte på det.
 
Jag menar, om jag drack så skulle jag knappast bli populärare bara för det, tror jag. Och för den delen skulle jag aldrig göra det för att bli "populär". Vad gör alkohol med dig egentligen, den ända saken som är positiv med det är att det får bort dina problem och det gör dig "glad", beror på vilken sorts person du är. Nackdelarna är oändliga men ändå är vågen tyngst på " dricka " och att inte dricka.
 
 
Gör som ni vill men det känns som om jag är den ända 16 åringen som inte dricker. Kalla mig tråkig. Men jag kan iaf vara roligare utan alkohol. 

+2

Dessa var det vi köpte, den andra hjälmen är likadan :) 

Sjukt fint enligt mig!

 

Nitro hjälmar

Köpte två hjälmar + skor igår :)
Kommer visa de i en annan bild för nu ville jag bara ha något att blogga om :) men såhär se de ut i påsarna haha

Övningskörde

Tagen med: min systers kamera

Mycket saker händer nu!

Kan skriva lite datum till er om vad som kommer hända. eller ja. 
 
Denna vecka har jag:
Onsdag: Nationella prov, matte
Fredag: Nationella prov, matte
Lördag: Norrköping kanske
Söndag, Taekwondo
 

Nästa vecka:
Tisdag?: Nationella, SO
Torsdag?: Nationella, SO
Torsdag: Ledig!, åka till kompis
Fredag: Ledig, vara hos kompis typ, åka till Gabriel kanske
Söndag, Åka till Gnesta till läger
 
 
 Sedan finns det bal, klassresa, osv, Övning inför skolavslutningen osv :) 
hare gött
 
SLUTAR 5 JUNIII

Hate on instagram

 

Videos!