Premiere pro och quicktime

Hejsan människor! Hur är det med er?, med mig är det bra. Det är ju nyårsafton?.
Jaja, nu har jag stött på ett problem med quicktime,premiere pro och min nikon kamera. Jag vet inte vad felet är men mina videos får inte bra kvalite även fast när man kollar på kvaliten normalt så är det bra kvalite osv men sen när jag lägger upp det på youtube så blir det skitdålig kvalite tycker jag. Det suuuuger och jag vet inte hur jag ska fixa det för jag har läst att premiere och nikon kameror inte passar så bra ihop?? + quicktime, och quicktime måste man ha för att kunna använda premiere eller man kan använda något annat program?.. 
Om någon vet något om detta snälla hjälp mig :((((
 

Gradering | Från gult till gul-grön

 

Snöbilder!

 

Snö!!!

 

Såhär känner jag hela tiden

sverige, kärlek, and texter image
och jag hatar det. verkligen.jag hatar det så mycket. 
Nu ska jag läsa någon bok på wattpad och inte bry mig om något annat. 
 

Julgran

 

Summoner icons!

Kände mig lite speciellt, även fast dessa är gratis så är den ändå kul att få något. 
 

Turkiet dag 3, De provar på airgun!

 

Vila i frid

Morfar
Jag älskar dig och jag saknar dig. 
Hoppas du får i dig mycket glass och kakor där uppe i himmeln.

Stress

Skolstress.Varning, inlägget är negativt. Så om du inte vill läsa negativa saker så fortsätt inte läsa. 
 
Det är supertråkigt att byta skola mitt i terminen. Gör inte det om du inte vill plugga upp en massor av ämnen som du inte har någon aning om om vad de pratar om. För det suger. Ursäkta mitt språkval. Men just nu suger det att jag bytte för jag har så mycket att göra känns det som. Eller så vill jag bara göra dessa prov bra så att allt blir bra, ELLER så är det så att jag är så oinspirerad till att skriva en argumenterande text för det är så tråkigt! Jag tyckte det var kul i början men nu är det bara utjatande. (jag älskar min skola generellt sätt det är bara det att få komma ikapp med en massa ämnen som suger)
 
Dessutom har jag inte kommit in i pluggandet än så jag har jättesvårt att få saker gjort eller ens börja. Och nu dum som jag är så har jag dragit ut en massa på mina grejer.
 
Fick tex F i so, men det är förståeligt för jag hade inte lika mycket tid som dem andra att lära mig dessa grejer och för att jag inte kunde få in en massa information på 2 veckor när ämnet inte riktigt intresserar mig. Det är så man fungerar och det är så det blir när man ska lära sig saker som man inte är intresserad av. På onsdag ska jag göra omprov.
 
Jag måste göra en argumenterande tex från början idag. Tills imorgon. Det är såååååååå roligt. 
Vet ni mer vad jag ska göra imorgon? Ska gradera mig! Och där måste jag kunna teori. Vilket jag suger på så jag har ångest över det. För att jag vill inte misslyckas. I helgen så tränade jag ju. och min hjärna blev helt trött efter det.
 
På torsdag har jag teknik prov som jag inte har pluggat på för det helt enkelt inte intresserar mig. Eller så är problemet att jag inte tagit initiativet att ta upp boken och börja läsa och lära mig. Vilket suger för jag vill vara duktig på ämnet osv men det går bara inte. 
 
Jag ber om ursäkt för att detta inlägg är så negativt. Men ibland får det bli så bara. 
Jag är supertrött och det ända jag vill göra är att sova. Men jag måste plugga. Go gymnasiet. Det var det här jag väntade på. Stressen och ångesten. woho
 
Jag är dock duktig på att hantera stress samtidigt som du är trött.
Vet ni vad jag gör när jag känner mig stressad över skolan och har mycket uppgifter att göra?
Gå och lägg dig och sedan gör du allt i ännu mer stress efter du vaknat
 
HA EN TREVLIG DAG!

DAG TVÅ

 
 
 

Graderingsläger

 
 
 

Graderingsläger

Hej! Hur är det med er?, själv är jag trött som bara för att jag var idag på ett till graderingsläger. Imorgon kommer mer bilder upp från lägret. Tog dock inte så mycket bilder tyvärr. Var för trött. Det blir jobbigt att stå upp i två timmar i sträck med sedan 1 timmes paus och tillslut 2 timmars träning igen. Man blir lite trött i bollen aka huvudet. Men jag mår bra annars. Har lust att sova men jag ska inte sova än haha!.
 
På tisdag graderar jag mig och då får vi se om jag kan lyckas få gult grönt bälte!. Tror det kommer gå bra :))
Hoppas ni har en trevlig fortsatt kväll!

Ute på stan - Del 4

 

Mall Of Scandinavia!

 

Turkiet dag 1

 

Ute på stan - Del 3

 

Ute på stan - Del 2

 

Dans ♥.♥

gif imagedancing, hogwarts, and harry potter image

Trevlig syn i rummet

Kolla vad jag har i mitt rum!. Jag älskar när mitt rum ser stort ut för då får jag inte panik över att rummet är för litet. Hoppas dem är ute ur mitt rum snart annars får jag panik. Dessutom är de lika höga som mig så det suger för jag ser knappt ut genom fönstret. (btw, det är isolering så får inte ens röra det för att annars sticks det en massa)

Ute på stan - Del 1

 

När folk inte gör det dem ska göra

Stress. Mycket stres föf mig just nu kan jag säga, varför? Jo det är såhär att jag bärjade ny skola och nu har jag en massa ämnen som jag måste göra klart och plugga mig upp på. Vilket suger för jag har många prov som jag måste göra innan lovet och jag fattar ingenting. Kul va??


NEJ. Sen när man blir placerad i ett grupparbete och personerna i gruppen inte gör det man ska göra så blir jag ännu mer stressad för jag har så mycket andra saker att göra. Har inget emot er om ni läser detta, det är bara det att det blir stressigt när saker inte går som man vill att de ska gå. 
Ha en bra kväll. 
Har spanska prov imorgon och har bara vart där en lektion. Wish me luck

ÄNTLIGEN

Igår blev jag desperat efter photoshop och alla de programmen så jag skrev till min älskade vän theo och frågade om han kunde fixa det och äntligen är det fixat! är dock verkligen inte van med dessa versioner men tillslut lär jag mig. Hoppas det inte skiter sig vilket det gjort de närmaste 2 timmarna pga att raw inte funkade till det photoshopet jag hade och en massa. Blev helt galen! Men jag fixade det. whihihi Så snart kommer det en massa bilder och videos upp!