NATURE

 
 
 

Apropå kläderna..

Kommer ni ihåg dessa kläder?
Jo, jag kan ju berätta till er att jag fick hem dem. Jag beställde dem ju. Och då så var de för stora :( kläderna var bra och kvaliten också, men de var bara för stora och långa :/
 

Motorcykel + Ställ

 
 
 

Xl moto!


Hej! Jag fick mitt paket från xl moto. Tyvärr så passade inget utav det :( så vi fick skicka tillbaka det :/ 

Smoothie

 

TräningslägerHej! Just nu så sitter jag på tåget pågväg mot flen. Men tåget åker till västerås sen så måste jag byta. Gud så kul. 2 timmars resa. Helt underbart. Är så trött och hungrig och vill bara hem. Min rygg gör ont, mina läppar är torra, mina armar är svaga och resten av min kropp är detsamma. Underbart. Kommer hem vid 9. 
Älskart.
Hare gött

Less cool

Hej, Imorgon så ska jag på läger i Stockholm så packar lite. Ska på läger och det kommer bli jättelärorikt hoppas jag och jag åker ensam så har ingen aning om vem någon är förutom min tränare och några gnesta elever. 
Ska ta med kameran men vet ej för kommer nog inte kunna ta foton eftersom jag kommer att träna. Men aja vi får se :) 
Wish me luck. Hoppas att jag kommer kunna blogga. men tror ej det.

Tömmer kameran

Det tar en evighet att tömma den ju!. Det är inte ens mycket saker som ska tömmas osv. Dock så är det såhär att min dator har mycket bilder i sig osv så det blir mycket på en gång antar jag. Vet inte men det tar så lång tid att ta bort bilder och kopiera dem. Wish me luck!

Lillasyster

 

Katten är inte i fokus

Förlåt selin om du hatar bilderna. Jag tyckte dem var jättefina. 
Bilder ifrån Fridas spelövernattning. Vad ska man kalla det. Aja.
Dem andra bilderna var för flummiga. Så himla fin du är selin. Så avis ;_; .
KLICKA PÅ SISTA BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
 

Motorcykelställ! - Sommarställ typ

 
 
Hittade ett fint ställ som jag tyckte var fint! , 
Ska nog beställa det snart men pappa vill att jag provar det innan jag köper det men måste övertala honom lite. HAre gött
 

Jump!

 

EN HJÄLM!

Egentligen skulle jag åka och prova på ett mc ställ. Men så hände det ju såhär att det var alldeles för stort för mig.
Dock så sa den trevliga mannen " jag har en hjälm som ni kan få prova" Och då så visade han den och den var ju helt nästan sprillans ny. 
 
Ni kanske tycker att jag bara skriver om mc men det kommer mer inlägg idag om andra saker, Så jag får be om ursäkt.
 
Min syster hade lånat min kamera innan och hon hade tagit i raw, och jag har inte raw program så bilderna har lite mindre färg än vad de skulle ha. Visste inte om att det var raw :( boho

Skinnställ!

Idag ska vi åka till strängnäs.

Idag åkte vi till strägnäs. Nämligen så att jag var påväg att skriva inlägg innan vi stack men vi åkte så tidigt så hann aldrig skriva. 
 
Jo men såhär att saken är att vi åkte dit för att prova skinnställ. Tjejen var jättetrevlig och söt :3, det ända som inte passade var underdelen av min kropp när jag provade dem. Annars kunde överdelen ha passat. Synd D: . 
Men det var kul att få prova osv. 
 
Så deee så. Dagens äventyr

Spel jag vill ha!

 
 
 
 
 
 
 
Jätterolig och bra youtubeklipp o hur de visar hur man spelar resistance!. 
Kolla, den är bra.

Motorcykel!

Jag är som sagt 16 år gammal. Vilket betyder att jag kan börja övningköra bil och jag kan ta moppekort, dessutom kan jag ta lätt motorcykel. Och det är precis det jag syftar på att skaffa vid detta läge.
 
Jag kan förklara lätt motorcykel, lite, så som jag förstått det. Men såhär att det finns motorcykelskörkort som heter A1 vilket är lätt motorcykel sedan finns det något som heter A2 vilket då är "Mellanstor motorcykel"
sedan finns det något som heter A3 vilket då är TUNG MOTORCYKEL. Då tänker ni.
 
Varför tar du lätt motorcykel? . 
Jo för att det är såhär att man kan bara ta det när man är 16 år, om du är 18 år så får du ta mellan, om du har kört i två år med mellan motorcykel så får du ta tung när du är 20 år. Så som jag uppfattat det. Men du kan ta tung när du är 23 eller 24. Aja. 
Too much info. hahah
 
 
Varför vill jag ha motorcykel?
Det kan inte riktigt jag svara på om jag ska vara ärlig.
Jag gillar fart, jag gillar att åka go cart till exempel. Jag vet att motorcykel är farligt och man får ta sina risker. Dessutom är jag inte så dum och ska överstiga saker för mycket och kommer göra dumma saker. Jag vet vad som är rätt och fel. Jag gillar motorcyklar också. Speciellt sånna på bilderna. Dessutom kan man åka vart man vill och jag som älskar att ta foton så är detta ett perfekt fordon liksom. Ungefär. Mestadels på sommaren. Men jag tror ni förstår. Varför tar du inte moppekort?, För motorcyklar går snabbare. och motorcyklar är snyggare och bättre men farligare.
 
Vi får se det kanske inte ens händer men det är mycket möjligt. 
 
ha en bra kväll!

Solnedgång!

- Örnsberg
 

Varför kan inte jag ladda upp videos, på youtube?

help meh, Filen jag försöker ladda upp är godkänd för youtube

Spöregn

Jag kan säga att det var ida som tog dessa bilder eftersom hon var ute då, men det var med min kamera haha, jag kan ha tagit en av de bilder men ja. Hon hade skor på sig sååå :D, Helt plöstligt började det att spöregna och himelen var röd och rosa så det såg supercoolt ut. Amazedddd. + regnbågen kom fram! DET KOM VATTEN PÅ OBJEKTIVET DÄRFÖR ÄR DET " PRICKAR/FLÄCKAR" DÄR, MEN TYCKTE DET VAR FINT SÅ LÄT DET VA.
 

Glad att jag växte ut håret

 
 
ALDRIG, IGEN. 
inte för mig iaf, menar inte då att jag tycker att folk med kort hår är fult. Det är superfint på vissa.
Men aja, Tack för mig. 
2011

NÖRD.SE

Fick inspiration från en youtube video, tog väl en hel dag att göra, inte så mycket, men nöjd.
Insidan är inte inredd än. haha, nolife