Videoblogg!

jag har fått ett stort intresse för att videoblogga. Dock har jag ingen bra kamera och jag vill liksom inte filma med min mupil. Får vänta tills min födelsedag eller nåt. Spara pengar. Åka till afrika. Videoblogga med flodhästar. Omg. My dream. De skulle äta upp mig dock. 
Men förhoppningsvis så kommer jag börja videoblogga. Kanske. Om jag vågar. Kanske mitt mål för 2015. Im out- mobiluppdatation

Nyår.. Hmm

Varje år spenderar jag mitt nyår med min familj. Jag, jennifer, natalie, mamma och pappa. Jag älskar att fira nyår med dem. Det är liksom bättre än julafton. För på nyår är det bara vi och vi har så mysigt och allt är bra. Vi gör inte mycket men alltså familjekänslan är det bästa. Vi kollar på film och spelar wii mitt på natten. Och skålar för ett nytt år. Kramar varandra och har det allmänt mysigt. Jag älskar det. Så är det. 
Dock har jag ju pojkvän nu och han bor i stockholm. så jag tänkte att jag ville fira med han en gång. Liksom once in a lifetime. Dock kommer jag få fett med skuldkänslor. För ifall någon i min familj inte hade varit där på nyår hade jag inte haft samma nyårskänsla. Förlåt familj. Jag försöker inte säga att jag är den alla älskar mest i familjen och ohh nej hon är inte med end of our lives. Men jag hade känt detsamma om det var en annan. Men så är livet. För vissa är nyår ingenting typ men för mig är det en rätt stor sak. Aja. Ha det bra. Dock har jag ingen nyårskänsla. Alltså idk aa. Hejdå :)

GOD JUL ÖNSKAR JAG!

 

Mamma "bakar"

Jag har ingen aning om vad detta är men mamma gjorde dem och de stod på bordet så ja. HahaGym 3 dagar i rad!Är super trött, sista dagen imorgon då :) det har vart roligt

Systemkamera!

Länge nu har jag önskat mig en systemkamera, dock efter ett tag så slutade jag önska mig en, ville ha en fortfarande tho. Men hade inte riktigt suget. Men nu har jag det igen och är supersugen att ha en systemkamera. 
Har varit det länge nu och det skulle kännas superskönt att ha en. 
Antingen vill jag ha en Nikon D5300 , eller Nikon d7100, men jag känner att d7100 är sååå himla dyr typ. så jag vill inte göra mina föräldrar fattiga om man tänker så.
 
D7100
 
D5300
Varför nikon?
Jo för min syster har en (massa) objektiv till nikon och då är det väl bättre om man har sånna som passar.
Och canon är för komplicerat, Vi är en nikonfamilj liksom. 
Aja
Hejdå. 
( Detta önskar jag mig till födelsedagspresent, inte julklapp, har knappt önskat mig saker till jul nu för det ända jag vill ha är en kamera )
Fyller 16 i Februari :Dv

Taekwondo dag!

Ser superrolig ut i denna bild men den såg bra ut
helt lost alltså
Försökte sparka planka men alltså det gick ju inte. Så dålig :'(
inte jag men kompis
2nd try
 
 
 
Ännu mer taewkondo haha!, jo men var på " läger " igen, en vecka innan graderingen. yess, det gick jättebra och det var superkul haha :). 

Horoskop!

Är jag den ända som älskar att läsa horoskop? Dem passar ibland så bra idk hur de lyckas haha 


Love it <3 :)

Jag vill tacka mig själv

För att jag tagit inisiativet att sätta på mig friviligt, träningskläder och börjat jogga. 
Alltså för ett par år sen så började jag jogga. Men nu liksom tog jag lite paus igen. höhhö det kommer och går. Men alltså jag älskar det. Men saken är den, jag vill tacka mig själv. För jag är så cool och orkar ta inisiativet att ens gå ut och jogga. Tre gånger i veckan. I snöstorm, i regn, i sol, inte i sol men ni förstår. i vilket väder som helst. Det är så himla kul. Och taekwondo. Tack. Jag mår bättre som en person. Jag gillar min kropp mer idag än vad jag gjorde för ett år sedan. Men jag är inte nöjd än. Jag är inte klar. THIS. IS. JUST. THE.BEGINNING. tack för mig. inspirerande tal. 

Snö!

Godmorgon mina medborgaren och icke medborgaren. 
Jag ligger i sängen och spammar gabriel med roliga skämt. Här är ett exempel: om du skaffar en hund som älskar glass, kalla den för dogglass HAHhaha
så rolig. :')
Det snöar!! Föresten!! Igen. Det är för varmt för att det ska stanna kvar. Synd


Idag såg jag ut som ronja rövardotter. Hennes hår var väl välsigt ruffsigt och fint. Jag liknar mer ett troll må jag säga. 
Jag. Nördar. Spotify. Ska ni veta. :) hejdå guys ha en bra kväll. Orkar inte skriva mer förlåt

Flodhäst i leggings


1. Jag ser lång ut i denna bild.
2. Bilden syftar på mina fina leggings som jag fick ett år efter jag beställt dem på epay(ebay). 
3. Det ända som suger med dessa leggings är att dem sitter jättetajt vid midjan och jag är bred i höfterna så man känner sig lite som en flodhäst. Annars älskar jag dessa. 

Jag har beställt...

GISSA VAD JAG HAR BESTÄLLT?! 
 
JO DETTA. 
MED DETTA MENAR Jag tröjan, inte tjejen på bilden.
utan tröjan. 
För den är unik. 
Och jag tror att ingen har en sådan fin tröja som denna på bilden.
Jag beställde tröjan, inte tjejen
henne vill jag inte ha
jag vill ha Gabriel. 
om jag tycker om denna och den blir bra och bra storlek så kommer jag även att beställa denna.
 För den var också jättejättefin.
Dock inte från dresslink men bilderna var finare där och jag kollade priserna och dem är beställda ifrån samma ställe men det kostar mer frakt hahahaha så bullshit. wannabe eBay. :D typ 10 kronor billigare på ebay. i don't care lol, i like ebay moar. ♥ 
Men färgerna är superfina och onormala så i like it. 
 
 

HEADER!

Har haft min header sedan Maj. Men jag gillar den fortfarande så jag tänker inte ta bort den. Tror jag. Inte än i alla fall. I like it. så ja. Det var det jag ville säga haha . Ni får ha en bra kväll :)

You say i'm crazy

 
Jag älskar låten.
Bara låten inte texten. Texten är helt okej men den kan jag inte relatera till.
Den är bara för bra. 
I'm dying. 
Please save me sam smith. 

eBay julklapp

 
Jag vågar inte visa vad det är i paketet. Dock blev det lite självklart för denne person när jag tog hem den. Men synd synd. eBay tack för att du finns. Jag visar vad det är på julafton gullisar ♥
 

Min bas + Loading screen

Här har ni min bas/base clan. Th lvl 8 epic. nejdå den suger lite hahha ska fixa den snart någongång.
Det snöar i spelet och det är lite snö på husen vilket jag gillar haha
Jultema <3<3<3<3
 

Plugg

VARFÖR ÄR SPOTIFY TOPPLISTAN SPAMMAT MED...

 
JULLÅTAR?!
Det är 16 dagar kvar, varken snö eller minus grader. Såklart man vill få den känslan att det snart julafton osv men spotify ples.
Listen to this instead:
 

Dräkt!

Har en helt ny dräkt nu i Taekwon-don vilket betyder att jag ser ut som en uppsvälld Josefine. haha som ni ser. yes jag är superglad och supernöjd.
 //min fot är fortfarande stukad, hur lyckad får man vara\\
Tack för mig. 
 

Jag vet att ni inte gillar mig men jag gillar er fortfarande

Ibland så blir det dåliga dagar och det får man stå ut med. Vad ska man göra åt det liksom. Det är bara att acceptera läget och fortsätta med livet.
 
"Love me, can you even love at all"

Låt

 
 
Den här låten passar perfekt just nu :)

Bilder från igår!